Kulcs a 2015 tavasz/nyár trendhez


Erős hullámzás

Hosszúra, rövid? Az 1970-es évektől fénykorát élő elöl rövid, hátul hosszú haj úgy tűnik újra a trend középpontjává válhat. Legalábbis a meghatározó divatházak bemutatóin sorra találkozhattunk ennek a régi fazonnak az újra képzelt változatával. A szaggatott, merészen vágott, mély színű fizurák okozták a legnagyobb meglepetést a szezonban. A merész rojtokkal, az egyszerre lágy és kemény hatást keltő frizurával Te is könnyen berobbanhatsz a divat sűrűjébe.

Erős hullámzás fodrász divattrend

Befejezetlen

A fodrászok körében köztudott, hogy a tökéletes befejezetlen hatást gyakran nagyobb erőfeszítések árán lehet elérni, mint egy hiábtlanra fésült hajat. A “wash-and go” stílusok első látásra könnyűnek tűhetnek, de ez igazán csalóka. A legjobb módja ha a natúr sminkhez hasonlítjuk, amiben szintén több munka van, ahogy azt elsőre gondolnánk. Ennél a trendél is régebbi idők hatása látszik. Egyfelől az úgynevezett “grunge music” mely a 90-es évek seattle-i zenei irányzata volt. Másfelől Kate Moss és a híresen vadóc személyisége melyet hűen tükröznek a nemtörődöm módon összeállított tincsek.

Befejezetlen fodrász divattrend

A frufru előnye

Az idei szezont csak a bátraknak ajánljuk: rövid, egyenes és igazán feltűnő. Merész, tompa és magasan a szemöldök fölött vágott. Egyértelműen a a kifutók és a mi kdevencünk is lett ez az izgalmas megoldás.

Frufru divattrend